Kaotisk og leken forestilling

Annonse

(Foto: Aleksander C. Angell)

Nå åpnes dørene for å oppleve teater på Sluppen igjen. Denne helgen står det en kaotisk og leken forestilling på plakaten ved Lager 11. AtCHOO! handler om å være ung og revolusjonerende i et etablert og satt miljø. 

Sentrale temaer

AtCHOO! er en forestilling i høyt tempo, proppfull av humor, men også med mye alvor. Selv om forestillingens handling foregår i 2021 vil det også besøkes andre tidsepoker som vikingtiden, antikkens Hellas, 1800-tallet samt en mystisk virusverden. Vitenskapsformidling, likheter mellom mennesker før og nå, hersketeknikker, makt og mellommenneskelige relasjoner er alle sentrale temaer i forestillingen.

 

(Foto: Aleksander C. Angell)

Et rikt rollegalleri

AtCHOO! handler om å være ung og revolusjonerende i et etablert og satt miljø. Vi befinner oss på universitetet, og forskeren Guro har oppdaget noe helt nytt, som potensielt kan føre til en kur mot forkjølelse. Hun bli ikke tatt på alvor og oppdager raskt at det er de gamle grå som hersker på universitetet.

Forestillingen har et rikt rollegalleri. I løpet av forestillingen vil tre skuespillere, to teknikere og en sau spille over 50 roller. Vi møter blant andre Guro, Vegard, Katt, Professor, Korona, Odelsgutt, Viking, Ada Lovelace, Sauen Dolly og Pesta.

(Foto: Aleksander C. Angell)

 

Medvirkende i forestillingen

Skuespillere:

Kristin Lundemo Overøye

Sofie Aalstad Jansen

Sondre Mattias Hanssen Flakstad

Produksjonsteam:

Ingvild Tiller Naustan – regi, manus og produsentassistent

Maria J. Frantzen – inspisient, produsent og teknikk

Katrine Roland – lyddesign, dramaturg og teknikk

Foto: Hanne Ø. Heisholt

Stykket spilles 15., 16., 17. og 18. april i blackbox. Forestillingen passer for alle og spesielt for ungdom.

 

(Foto: Aleksander C. Angell)

(Foto: Aleksander C. Angell)