Humor på stående fot

Annonse

Kommende helg arrangeres det stand-up ved Lager11 på Sluppen. (Foto: nardoposten.no)

Med en variert lineup sparkes humoråret i gang på Sluppen med standup-show kommende fredag. Det loves et forrykende show ved årets første gjennomføring av det som på kort til har blitt svært populært ved Lager 11.

Mimrer stadig tilbake

Hannah Christin Lerfaldet står for det meste i Oslo, nede i små kjellere og på enda mindre loft. Hun er en forfriskende komiker, med god komisk timing. Hannah er god både på standupscenen og i sine mange kreative prosjekter, som i podkasten Ta vare. Selv om hun koser seg i Oslobyen mimrer hun stadig tilbake til studenttiden i verdens fineste by, Trondheim. Nå gleder hun seg til å komme opp til hattkaillenes land igjen for å vitse litt.

Med gode premisser

Didrik Olgeirsson begynner å bli en veteran på stand up scenene i Trondheim, og er i ferd med å ta steget ut nasjonalt. Det forstår vi godt siden han er vanskelig å ikke like på scenen med en ungdommelig sjarm og vitser som er noe helt annet enn hva du får andre steder. Med islandsk opphav og hørselshemmet familie har han premisser for stand up i lang tid fremover. Dette er en kar som er verdt å få med seg.

Norges morsomste halvinder?

Nathaniel Ottersen er muligens en av Norges morsomste halvindere. Oppvokst i Skien, men er i dag basert i Oslo. Nathaniel er alltid spennende på scenen med sin ærlige tilnærming og gode øye for detaljer. Nå kommer han til Trondheim og skal lede publikum gjennom kvelden på Lager11.

Lavmælt stil

Stein Vegard Hansen er unik på standup-scenen. Hvis du ikke har sett han før, så forbered deg på at tempoet blir tatt ned. Veldig ned. Med en underfundig og lavmælt stil kan det oppstå lengre tenkepauser. Er det morsomt? spør du deg kanskje. Veldig! Du vil få betraktninger om verden du ikke har hatt før, og bilder i hodet du nok aldri vil bli kvitt. Stein Vegard må bare oppleves og nå har du muligheten.

Helt kake

Sebastian Martinsen er en allsidig fyr. Han kan være sammen med barn som barnehageonkel på dagtid, og være i baren som bartender på kveldstid. Uansett er begge steder et oppkomme av gode stand up premiss. Det er bare barn, fulle folk, og Sebastian som kan servere de vitsene han gjør med den sjarm og likefremhet som han gjør. Uten filter og impulskontroll. Du skal ikke se bort fra at dette er en kar du har kommet over før. Enten fra podcasten Majonesmafiaen, eller YouTube-kanalen Helt Kake.

Disse fem komikerne kan du oppleve ved Lager 11 førstkommende fredag kveld fra klokken åtte.