En spleis for Miss Scrooge

Annonse

(Foto: Coby Omvlee)

I disse dager skapes en musikalsk teaterforestilling med barn, unge og voksne på Lager11 i Trondheim med en splitter ny teatergruppe på Sluppen. Med et fantastisk lag bestående av små og store amatører med hjelp fra profesjonelle på regi, musikk og skuespill skal de sette opp forestillingen som har fått navnet «Miss Scrooge», og er basert på den klassiske julefortellingen «Et juleeventyr».

Kreativt og godt nærmiljø

Vi ønsker at barn, unge og voksne i lokalmiljøet skal kunne delta på positive aktiviteter og slik være med å skape et kreativt og godt nærmiljø for store og små, forteller Mari Moe Krysinska som er kulturansvarlig ved Lager11.

I disse dager skapes en musikalsk teaterforestilling med barn, unge og voksne på Lager11 i Trondheim med en splitter ny teatergruppe på Sluppen. Forestillingen heter Miss Scrooge og er basert på den klassiske julefortellingen «Et juleeventyr».

– Vi har fått med oss et fantastisk lag bestående av små og store amatører med hjelp fra profesjonelle på regi, musikk og skuespill.

Musikken er nykomponert av Gunhild Hjertaas, pianist er Ingrid Steinkompf, regi er ved Allesandra Felli og selveste Miss Scrooge blir spilt av Coby Omvlee fra Teater Fusentast. Resten av rollene spilles av glade amatører i alle aldre.

(Foto: Coby Omvlee)

Julekort fra gnier`n

De forteller at de har ikke all verden å rutte med, og at de derfor har startet en spleis for å kjøpe inn rekvisitter, kostymer og teknikk til forestillingen. De som blir med på spleisen vil kunne få et julekort fra gniern Scrooge om man trykker på det valget. Her er det også mulighet til å bli personlig nevnt i forestillingen.
– Alle monner drar, så vær med å spleis med oss, er oppfordringen de kommer med.
Målet med prosjektet er å skape en flott forestilling til glede for store og små på Sluppen.