En særdeles sterk sesongåpning

Annonse

(Foto: Utleira Futsal)

På jakt etter sitt tredje seriemesterskap på rad fikk Utleira Futsal en meget bra start på Eliteserien 2021/22 i helgen. Med seier både lørdag og søndag står laget med full pott og et svært godt utgangspunkt denne sesongen.

Lørdagens sesongpremiere endte det med en svært komfortabel seier med sifrene 12 -1 mot Fredrikshald Prishtina. Sindre Welo noterte seg for hele tre av scoringene, Erlend Vie sto for to, mens hele sju av de andre Utleira-spillerne registrerte seg med ett mål hver i protokollen. En meget godkjent åpning av Utleira Futsal i årets første kamp av Eliteserien.

Samme dag spilte Freidig mot fjorårets sølvvinner Sandefjord i et oppgjør som endte målløst.

Meget solid

Søndag var det nettopp Sandefjord som sto på motsatt banehalvdel i Utleirahallen. Her måtte hjemmelaget grave litt dypere for å hente hjem de tre poengene, men leverte en meget solid forestilling og vant til slutt 4-2. Her noterte både Petter Høvik, Simon Karl Johansson, Magnus Johansen og Oskar Andreassen jr. seg med ett mål hver for Utleira.

Med dette står Utleira nå med full uttelling etter de to første kampene, og ved neste kamphelg som er om tre uker kommer det besøk nordfra. Da er det Sjarmtrollan IL og FC Hulløy Bodø som gjester Utleirahallen.