Et surt ettmålstap , men lenge leve dugnadsånden!

Litt ekstra innsats fra alle, så kan man skape flere slike kamper i fremtiden.

Det handler selvsagt mest om resultat i et lag med ambisjoner om å ta steget opp på nytt nivå. På en dag der det blir stang ut sportslig må de som lagde fantastiske rammer rundt kampen hylles.

Mange gjorde mye for at det skulle bli stemning av topphåndball i hallen i går.  De som jobber med arrangement, yngres trenere som mobilserte seg og sine spillere, styret og de yngste som ble med på innløp. Det ble jobbet knallgodt i hallen underveis i kampen med trommer, allsang og generelt høyt støynivå. Spillergruppa har også vært dyktige på sosiale medier med å lage stoff frem mot kampen. Man kan håpe at slike rammer frister til gjentagelse for alle involverte da engasjementet skapte rammer man knapt nok opplever på toppnivå. Klubben retter en stor takk til alle som kom og bidro til en festaften alle spillere, trenere og håndballen setter stor pris på.

Det ble også spilt en kamp der det fra start av i 1.omgang lugget ekstremt mye i angrep for Utleiras spillere, noe som varte hele omgangen gjennom. Ballen ville ikke i mål, og stillingen ble 5-9 til pause.

Hovedtrener Willy Refnes og trenerteam skal bruke tiden godt inn mot de neste to kampene før jul.

2.omgang ble mye bedre sett under ett da Utleira fikk satt flere sjanser, og sakte men sikkert tok innpå Elverum. Det så meget lyst ut når Utleira klarte å snu kampen til 17-15. Men, det her var dagen da det ikke skulle gå. Elverum kom tilbake på slutten, og det endte 17-18 i favør bortelaget. Nå venter en lengre treningsperiode før Utleira skal ut i to bortekamper før jul.

Ingvild Følstad ble kåret til kampens beste spiller mot Elverum søndag. (Foto: Lars R. Skaug)