Full uttelling etter seks runder er spilt

(Foto: nardoposten)

I strålende solskinn foran tilnærmet fullsatte tribuner kunne Nardo FK nok en gang juble for seier og tre poeng i årets Norsk Tipping-liga avdeling 5. Etter å ha gått seierende ut av de seks første oppgjørene for sesongen troner nå laget ensom på topp.

Allerede sju minutter etter at dommer Anders Husøy fra Astor FK blåste for avspark dømte han straffespark i favør hjemmelaget. Ekspeditør Pål Even Heggelund sendte deretter hjemmelaget i føringen fra 11-metersmerket. Og bare åtte minutter senere fikk samme mann nok en gang sjansen da det igjen ble dømt straffe for Nardo. Heggelund fant også nettmaskene denne gangen, og økte ledelsen til 2-0.

Ti minutter før pause reduserte Strindheim ved Vetle Windingstad Wenaas, og det sto 2-1 til hvilen.

Pauseunderholdning

I pausen kom det storfint besøk av Nardo skolekorps som benyttet anledningen til å støtte laget, og i tillegg få gjennomført en god generalprøve før selveste Nasjonaldagen.

(Foto: Nardo FK)

Etter et drøyt kvarter av den andre omgangen økte hjemmelaget ledelsen til 3-1 ved Erik Rotlid. Dette ble også sluttresultatet i kampen.

Dermed er Nardo serieleder etter seks spilte runder med full pott – 18 poeng. Byåsen ligger hakk i hæl med to poeng mindre, og på en foreløpig tredjeplass ligger Strindheim med femten poeng. Under streken finner vi nå Trønder-Lyn med fire poeng, Kolstad med tre og Orkla med kun ett poeng.

God støtte fra sine Ultras

Det er en fast gjeng som alltid møter opp og støtter laget til kamp, og lørdagen var intet unntak. De holder det gående gjennom hele kampen med stor iver, dette må nok være til stor inspirasjon for spillerne. Dette viser de ihvertfall takknemlighet for etter kamp.

Her synges det til taktfast tromming i nitti minutter pluss tillegg!