Ferske Norgesmestere fra Utleira

Annonse

Jublende Utleira-damer med tittelen Norgesmester (Foto: NFF)

Av Redaksjonen

Seriemestere for andre gang på rad

Etter en sesong hvor Utleira Futsal har stilt med 2 damelag i seriespillet ble det i februar klart at de kunne kalle seg seriemestere i sin avdeling etter to seiere i siste runde.  Dette betyr at tittelforsvareren innfridde og kan herved smykke seg med to seriegull på rad. I helgen spilte Utleiradamene nasjonalt sluttspill mot de 5 beste lagene fra resten av landet.

Trøndersk jubel

Både Utleira og Tiller spilte i helgen ved det nasjonale sluttspillet. Tiller-damene gikk seirende ut av bronsefinalen mot Stakkevollan fra Tromsø og sikret medalje. Utleira møtte Lyngbø fra Bergen i søndagens finale i Bjørnholthallen i Oslo. Etter scoringer fra Lum Naomi Hoel Tche, Kristine Evensmoen og Nora Alexandra Krafft Sæther ledet de komfortabelt 3–0 ti minutter før slutt. Lyngbø scoret to kjappe i sluttminuttene, men kunne ikke hindre at Utleira vant 3–2.

Nasjonalt sluttspill for kvinner er avgjort og endte slik:
1. plass: Utleira
2. plass: Lyngbø
3. plass: Tiller
4. plass: Stakkevollen PSG
5. plass: Vålerenga
6. plass: OSI

På vei inn i Bjørnholthallen (Foto: Utleirakvinner)