Det endte med uavgjort

Annonse

(Foto: Norges Fotballforbund)

Med en seier, en uavgjort og ett tap holdt det ikke helt inn for Norge i VM-kvalifiseringen som ble spilt i Utleirahallen denne uken.

I kvalifiseringens avslutningskamp lørdag ble det uavgjort 2-2 mellom Norge og Danmark, og dermed endte vertsnasjonen på en tredjeplass i gruppa uten å gå direkte videre til hovedrunden. Norge kan få tildelt en plass senere som den beste treeren og per nå ligger vi godt an til det.

I åpningskampen tapte Norge 2-3 mot et effektivt kypriotisk lag, men i påfølgende oppgjør mot Malta ble det brakseier 9-1. Men med uavgjortresultatet mot Danmark holdt det altså ikke hele veien inn for direkte avansement, så vil tiden vise om veien til VM for Norge fortsatt er en mulighet.

Vi gratulerer Utleira Idrettslag med et vellykket arrangement!