Poengdeling i det utsatte oppgjøret

Annonse

(Foto: nardoposten.no)

På under en uke har Nardo og Rosenborg 2 møtt hverandre til oppgjør i Norsk Tipping-ligaens avd. 5. Nardo trakk det lengste strået og tok med seg alle poengene i den første kampen, den andre endte med poengdeling.

Himmelen over Nissekollen var tidvis mer spektakulær enn kampen som ble utkjempet på kunstgresset onsdag kveld. Begge lag gikk målløs av banen etter den første omgangen, og det var RBK 2 som først fikk hull på byllen i den andre. I det 47. spilleminutt var det Dennis Bakke Gaustad som sendte gjestene i føringen. Etter et kvarter av den andre omgangen utlignet Nardo til 1-1 ved Jonas Andrè Strand. Dette resultatet sto seg til dommeren blåste sluttsignalet i fløyta.

Dommer Robert Eggen fra Trønder-Lyn IL var oppe av lomma med det gule kortet kun en gang i løpet av de nitti minuttene kampen pågikk, det var Rosenborgs Mikkel Konradsen Ceïde som pådro seg dette i det 78. spilleminutt.