Deltok på tradisjonsrik stafett

Vinnerlaget i klassen gutter 13-14 år med Johannes Moe Heggen, Alisa Kulagina, Kristoffer Schei, Emil Flemsæter og Vemund Urdalen. (Foto: Bjørn Johansen)

Den tradisjonsrike Olavsstafetten ble som vanlig arrangert i området rundt Øya og Marinen 1. mai. Utleira IL friidrett har i løpet av de siste 6-7 årene bygd seg opp til å bli en av de største friidrettsklubbene i Trøndelag og stilte med mange lag på stafetten.

Klubben har solide trenere på alle nivåer og har grupper for alle fra 7 år og oppover. Med denne bredden og de solide trenerkreftene markere de seg på stevner både lokalt og nasjonalt.

På årets stafett ble det mange gull og gode plasseringer til klubben. I klassen 13-14 år har man en veldig sterk guttegjeng som rasker med seg mye edelt metall på stevner rundt omkring. På Olavstafetten vant denne gjengen suverent med Johannes Moe Heggen, Alisa Kulagina, Kristoffer Schei, Emil Flemsæter og Vemund Urdalen på laget.

(Foto: Bjørn Johansen)

På jentesiden har klubben også en sterk gjeng på 15-16 år. I klassen ungdom 15-19 år vant jentene klart med Malin Brokhaug Moe, Erle Vullum-Bruer, Johanne Jensås, Wilmå Hollås Hamborg, Kristine Næss, Stine Nilsen og Helle Kjøl Johansen.

I slutten av mai starter banesesongen og da blir det spennende å følge med alle de spreke utøverne fra Utleira.

Sjefstrener Stig Ove Næss (til høyre) er fornøyd med innsatsen til sine løpere. (Foto: Bjørn Johansen)