Stang ut for Utleira

Annonse

(Foto: Lars R. Skaug)

Det ble en dårlig dag på jobben mot Hulløy. Prestasjonen er på ingen måte i nærheten av det vi vet vi kan, men til tross for dette skaper vi egentlig mer enn nok til å kunne vinne denne kampen uansett, skriver klubben selv om søndagens kamp.

Videre skriver de på sin Facebook-side;

– Men når alt går stang ut på en dårlig dag er det ikke annet å gjøre enn å gratulere Hulløy med seieren. Nå venter ei uke med trening før turen går til Vesterålen neste lørdag, og videre til Oslo på søndag for å møte KFUM. 

Gjestene ledet 0 – 2 til pause, og det endte til slutt med seier til FC Hulløy Bodø med sifrene 2 – 5 ved full tid.

Enten vi vinner eller taper

Etter søndagens kamp skriver trener Kai Bardal følgende på Twitter;

«- Vi spilte 39 seriekamper på rad uten tap, men i dag stoppet rekken for @utleirafutsal. Følelsen etter tap er som før: Et vagt fysisk ubehag. Men: En sånn rekke betyr lite i seg selv. Enten vi vinner eller taper, trener vi for å bli bedre og for å prestere i neste kamp.»