Klart for trøndersk 2. divisjonscup

Annonse

Etter en altfor tidlig sesongslutt for de trønderske lagene i årets PostNord-liga er det nå klart for et samarbeid mellom Nardo FK, Levanger og RBK 2. I løpet av oktober og november vil disse klubbene arrangere oppgjør mellom de tre lagene både på hjemme- og bortebane for å avgjøre hvem av de trønderske klubbene som blir den uofisielle «fylkesvinneren» av 2. divisjon.

Tidlig sesongslutt

Årets PostNord-liga ble brått slutt for de lagene som befant seg på nedre halvdel etter tretten oppgjør. Det har resultert i en noe amputert sesong for de tre trønderske lagene som spilte i denne avdelingen av divisjonen. Nå har de i samarbeid blitt enige om at det skal spilles treningskamper mot hverandre satt opp som en slags «vintercup» i løpet av oktober og november. Kampene vil spilles med de samme rammene som om det skulle vært ordinære serierunder, med alle tiltak på plass og regler som er gjeldende.

Her er en oversikt over kampoppsettet;

Åpent for publikum

Som man kan se på oversikten vil det spilles kamper på alle de respektive arenaer, og kampene vil være åpne for publikum. Nardo Fotballklubb lokker med gratis inngang, åpen kiosk og muligheter for å vinne premier på kampdagene. Med koronabestemmelsene må alle tilskuere registere seg ved oppmøte på arenaen.