Klar for cup i nye drakter

Annonse

(Foto: Nora Baglo)

Søndag ettermiddag braker det løs i fjæra når Nardo Fotballklubbs A-lag for herrer tar imot Lillestrøm i cupens fjerde runde ved Extra Arena på Ranheim, og hjemmelaget stiller for anledningen i de nye draktene for sesongen.

Søndag kommer altså både Pål Andrè Helland og Gjermund Åsen sammen med resten av Lillestrøm for å gjøre sitt for å ta seg videre i norgesmesterskapet i fotball, men det er et Nardo-lag som svært gjerne ønsker å fortsette sitt cupeventyr som tar imot gjestene sørfra. Nå håper klubben på godt publikumsoppmøte søndag ettermiddag.

Lørdag ble det en liten fotoshoot i Nissekollen for å presentere årets drakter i burgunder og hvitt.

(Foto: Nora Baglo)

 

(Foto: Nora Baglo)

 

(Foto: Nora Baglo)

 

(Foto: Nora Baglo)