Vant i sesongåpningen mot byrival

Annonse

(Foto: Nardo FK)

Onsdag kveld var det duket for sesongåpning for Nardo FKs A-lag for damer, og med byrival Strindheim på besøk fikk de fremmøtte se et hjemmelag som hentet årets første trepoenger.

På denne litt kalde onsdagskvelden fikk de om lag femti fremmøtte varmet seg på en god og underholdende fotballkamp hvor hjemmelaget ga full gass fra første stund. Nardo gikk opp i ledelsen i det 7. spilleminutt ved Eline Sofie Hestsveen, og økte ledelsen ti minutter senere ved Sara Norvik. Dette sto seg til pause.

Ida Marie Flønes satte inn 3- 0 til hjemmelaget etter 57 minutter var spilt, og når det nærmet seg ti minutter igjen av kampen reduserte Strindheim til 3-1. Rikke Strandman satte punktum for hjemmelaget i det 80. spilleminutt, og sluttresultatet ble dermed 4-1. Årets første trepoenger var et faktum for damene fra Nissekollen.

(Foto: Nardo FK)

Solid seier

2. påskedag åpnet også Nardos A-lag for herrer sin sesong med bortekamp på Kolstad. Der ble det en solid 0-5 seier for gjestene fra Nissekollen.

Denne uken ble også trekningen for 1. runde NM gjennomført, og da ble det klart at Nardo møter Byåsen Toppfotball 24. eller 25. mai i år.