Serielederen ble for sterk

Annonse

Det har vært en utfordrende sesong for Nardo FKs A-lag for herrer så langt med kun en seier i årets PostNord-liga. Lørdag besøkte laget serielederen i Haugesund hvor de møtte en motstander som ble for mektig å overmanne. Dermed står de fortsatt med kun syv poeng etter ni spilte kamper i årets seriespill.

En tøff oppgave

Med 1-0 til pause var ikke alt håp ute for Nardo da lagene gikk på banen til den andre omgangen. Serielederen Vard Haugesund sendte ballen hele fire ganger i nettet bak Nardos keeper og kaptein Henrik Bakke i løpet av de siste 45 minuttene, og fastsatte sluttresultatet til 5-0 ved tremåls-scorer Erling Flotve Myklebust etter 84 minutter. Med nok et tap ser det ut til at laget fra Nissekollen har en tøff oppgave foran seg gjennom høsten for å sikre sin rett for tilværelsen i avdelingen.

Både Arne Holter og Sander Grønli Nordeide fikk gule kort av dagens dommer Aleksander Skjold Vermundsen fra Kopervik IL.

Tabellen

Slik ser tabellen i PostNord-ligaens avdeling 2 ut etter at Nardo Fotballklubbs A-lag har spilt ni kamper.

 

Neste runde

I neste runde er det duket for lokaloppgjør på SalMar-banen når Nardo besøker Rosenborg 2 på Lerkendal. Dette oppgjøret spilles Mandag 14. september klokken 20. Begge lagene ligger så langt på nedre halvdel av tabellen og det ligger an til hard kamp om poengene mellom disse to.

 

 

 

 

Biltorget!

Annonse