Serielederen ble for sterk

Annonse

Det har vært en utfordrende sesong for Nardo FKs A-lag for herrer så langt med kun en seier i årets PostNord-liga. Lørdag besøkte laget serielederen i Haugesund hvor de møtte en motstander som ble for mektig å overmanne. Dermed står de fortsatt med kun syv poeng etter ni spilte kamper i årets seriespill.

En tøff oppgave

Med 1-0 til pause var ikke alt håp ute for Nardo da lagene gikk på banen til den andre omgangen. Serielederen Vard Haugesund sendte ballen hele fire ganger i nettet bak Nardos keeper og kaptein Henrik Bakke i løpet av de siste 45 minuttene, og fastsatte sluttresultatet til 5-0 ved tremåls-scorer Erling Flotve Myklebust etter 84 minutter. Med nok et tap ser det ut til at laget fra Nissekollen har en tøff oppgave foran seg gjennom høsten for å sikre sin rett for tilværelsen i avdelingen.

Både Arne Holter og Sander Grønli Nordeide fikk gule kort av dagens dommer Aleksander Skjold Vermundsen fra Kopervik IL.

Tabellen

Slik ser tabellen i PostNord-ligaens avdeling 2 ut etter at Nardo Fotballklubbs A-lag har spilt ni kamper.

Neste runde

I neste runde er det duket for lokaloppgjør på SalMar-banen når Nardo besøker Rosenborg 2 på Lerkendal. Dette oppgjøret spilles Mandag 14. september klokken 20. Begge lagene ligger så langt på nedre halvdel av tabellen og det ligger an til hard kamp om poengene mellom disse to.