Poengtap på hjemmebane

Annonse

Med videre avansement i NM og gode resultater i seriespillet har Nardo FKs A-lag for herrer vært inne i en god flyt den siste tiden. Lørdag var Notodden på besøk i Nissekollen, og dro derfra med alle tre poengene i sekken.

Etter en målløs førsteomgang var ingenting avgjort før de siste 45 minuttene skulle spilles lørdag, men det var ikke før i det 68. minutt at Notoddens Jørgen Voilås fant nettmaskene bak Preben Øien i hjemmelagets mål. Gjestenes andre scoring kom hele fire minutter på overtid ved Nicholas Grinde.

Kampleder Anders Bodding fra Haga delte i det 77. minutt ut gult kort til Notoddens assistent-trener Stian Bråten, og Nardos eneste gule kort for dagen ble utdelt til Isak Halvor Hustad rett før 90 minutter var spilt.

Etter elleve spilte kamper står Nardo nå med 12 poeng, og ligger dermed rett over streken på en 11. plass så langt i PostNord-ligaens avd. 2.

 

Neste oppgjør for Nardos menn er allerede onsdag klokken 16 på bortebane mot Øygarden på Ågotnes, en bane med naturgress.

Av de trønderske klubbene i PostNord-ligaens avd. 2 er det nå Levanger som ligger best an på tabellen med en fjerdeplass så langt, bare tre poeng bak serieleder Egersund. RBK 2 ligger for øyeblikket helt nederst på tabellen med bare fire poeng etter ti spilte kamper.