Har signert to nye trønderske talenter

Annonse

(Foto: Utleira IL)

Med mål om å være en utviklingsarena på seniornivå har Utleira nå signert to nye trønderske talenter i Kaja Røddesnes og Marie Eidem Kvaal. Hovedtrener Håvard Lomsdal gleder seg veldig over å få disse spennende spillerne inn i gruppa inn mot en ny sesong.

Den ene kommer fra Klæbu og den andre fra Trønder-Lyn i Melhus kommune, og begge anses som up and coming. Nå er de klare for 1. divisjonsspill for det nyopprykkede Utleira.

Klubben har jobbet godt i etterkant av opprykket. Første signering er en talentfull trønder som har hatt alle sine håndball-år i naboklubben Klæbu. Før denne sesongen tok Kaja Røddesnes steget ut av Klæbu og inn i Charlottenlund. Der hun stort sett har spilt kamper for 2. divisjon, Lerøy og hatt noen innhopp på Charlottenlund sitt 1. divisjonslag.

Det skal bli godt med nye utfordringer på et høyere nivå enn 2. divisjon, sier Kaja. (Foto: Utleira IL)

For de som har fulgt godt med i trøndersk håndball, så har Kaja Røddesnes vært en kreativ og målfarlig spiller fra hun spilte aldersbestemt i Klæbu. Dette har hun tatt med seg videre inn i Charlottenlund. Hittil i år har Kaja produsert 138 mål på 18 kamper i 2. divisjon. Med dette er hun per. nå toppscorer i 2. divisjon avd. 4.

Fra Trønder-Lyn

Det var en meget godt fornøyd hovedtrener som mandag signerte nok en ung trønder til 1. divisjon neste sesong. Marie Eidem Kvaal er en meget spennende venstrehendt høyrekant som er ekstremt hurtig. Marie har utviklet seg i sin moderklubb Trønder-Lyn i Melhus kommune før hun som 15 åring tok steget inn til Trondheim og Strindheim. Der spilte hun først på et meget godt 02-lag som tok seg til sluttspill Bring. Videre har Marie spilt for Charlottenlund.

(Foto: Utleira IL)

I tråd med Utleira sine mål om å bli en utviklingsarena på seniornivå er Marie en meget god signering, og hovedtrener Håvard Lomsdal gleder seg veldig til å ha både Marie og Kaja med i spillergruppa inn mot ny sesong.

Marie er en målsnik som som liker å løpe både med og uten ball. (Foto: Utleira IL)

 

Det som kjennetegner Kaja er at hun har et meget godt tempo i sitt ankomstspill. (Foto: Utleira IL)