Nok en sliteseier for Utleira

Annonse

(Foto: Utleira Futsal)

Med fem strake seire i innledningen av årets Eliteserie futsal for menn har Utleira etablert seg helt i toppen av tabellen med kun Hulløy FC fra Bodø foran seg på bedre målforskjell. Søndagens oppgjør i Utleirahallen mot Freidig ble en sliteseier som til slutt endte 3-2 i favør hjemmelaget.

Marginene på sin side

Med noe mer overlegne seiere i de første kampene har Utleira denne helgen slitt seg til seks nye poeng mot henholdsvis Ranheim og Freidig. Med marginene på sin side har dermed klubben sikret seg en andreplass på tabellen så langt denne sesongen. I lørdagens oppgjør mot Ranheim satt seieren langt inne, og søndagens møte med Freidig ble heller ingen enkel oppgave.

(skjermdump fra fotball.no)

Knepen seier

Nok et byderby, og nok en knepen seier. Utleira tok ledelsen tidlig i førsteomgangen, da et skudd fra Wiseth gikk via en Freidig-spiller og i mål. De gjennomfører en god førsteomgang, men på tampen snur Freidig kampen. Først er Fredrik Solberg på bakre og setter inn 1-1, før Håkon Hjelle sender Freidig i ledelsen fra 6 meter like før pause. I andre omgang fortsetter hjemmelaget å kjøre på, men til tross for et enormt antall skudd blir det ikke mål før det 33. minutt, da et skudd fra Ravlo snek seg mellom bena på keeper. Med fortsatt jakt på seiersmålet tar de omsider ledelsen igjen i det 36. minutt. Morten Berre mottar ballen inne foran mål, snur kjapt og skyter i nettet til bra jubel fra publikum.

Med det kom Utleira seg gjennom ei tøff helg med 6 poeng, og har dermed følge med Hulløy i toppen av tabellen. Neste kamp er mot nettopp Hulløy, og den spilles i Utleirahallen 14. desember.