Et sterkt borteresultat

Annonse

Serieleder Arendal hadde så langt vunnet alle de seks første kampene av årets PostNord-liga avdeling 2 inntil Nardo Fotballklubb besøkte Norac Stadion søndag. Med et svært godt borteresultat sikret gjestene seg et kjærkomment poeng med i bagasjen til Trondheim.

Nardos statistikk så langt i sesongen var 1-2-3 før søndagens oppgjør, det vil si en seier, to uavgjort og tre tap. Dette gjør at de nå står med seks poeng etter syv kamper, to poeng foran Rosenborg 2 som har en kamp mindre spilt. De møter Notodden på SalMar-banen mandag klokken fire. Notodden har også en kamp mindre spilt enn Nardo, og ligger før denne kampen også med seks poeng.

 

I søndagens oppgjør mot Arendal stilte Nardo med et lag som hadde en snittalder på litt over 21 år.

Allerede etter fire minutter gikk hjemmelaget opp i ledelsen 1-0 ved Tobias Hafstad, men etter tjue minutter var passert utlignet Simen Egge Nestaker på straffe for Nardo. Dette sto seg til pause. I den andre omgangen var det gjestene som gikk opp i ledelsen ved Reda Chikh i det 61. spilleminutt. Da det gjensto fem minutter på klokken utlignet hjemmelaget, og kampen endte med uavgjort 2-2 og poengdeling.

Dermed fikk Nardo med seg et verdifullt poeng hjem til Nissekollen etter at serielederen avga poeng for første gang denne sesongen.

Kampleder Jørgen Haugen fra Kurland delte ut totalt seks gule kort i løpet av kampen hvorav fire kom hjemmelagets vei, og to til Nardospillere.

Torsdag kommer Rosenborg 2 på besøk i Nissekollen, da er det duket for lokalderby klokken 18:00.