Tre nye poeng på hjemmebane

.

Det gikk ikke mer enn ett minutt av søndagens oppgjør i PostNord-ligaen før gjestene fikk nettkjenning i Nissekollen, men like før kvarteret var spilt utlignet Simen Egge Nestaker for Nardo. Det endte til slutt med hjemmeseier, og tre viktige poeng ble værende i Trondheim.

Etter en drøy halvtime gikk Nardo opp i ledelsen ved Reda Chikh, og i det 55. minutt satte Andreas Bergo Krokbø spikeren i kista med sin 3-1 scoring. Dette ble også sluttresultatet.

I det 83. minutt av oppgjøret delte kampleder Oliver Skaret Barsøe ut gult kort til Nardos Arne Holter, noe som forøvrig ble kampens eneste registrerte advarsel.

Slik ser tabellen ut etter at Nardo har spilt tretten serierunder.

Neste kamp for Nardo FKs A-lag for herrer er 29. august på Straume Stadion mot nettopp Sotra.