Full pott etter de fire første

(Foto: nardoposten)

Med hjemmeseier mot Orkla sikret Nardo FKs A-lag for herrer tre nye poeng, og har dermed full uttelling med tolv poeng etter fire kamper. Lørdag fikk også Martin Lundal sine første minutter på gresset i tellende kamp for hjemmelaget på noen år.

Lundal vendte sammen med Morten Strand tilbake til Nardo før denne sesongen, begge som spillende trenere for klubben som de begge har over 70 2. divisjonskamper for fra før. Og de begge kom fra nylig opphold i Stjørdals-Blink. Lundal har også spilt for Kongsvinger og Ranheim siden han sist hadde Nissekollen som hjemmebane.

Lørdag spilte han fra start og fikk sine første seksti minutter for sesongen i kampen som Nardo ledet 3-0 til pause etter mål av Kristoffer Halvorsen allerede i det åttende spilleminutt, før Jørgen Wisth Lie økte til 2-0 i det 36. minutt og i det førtiende sørget Erik Rotlid for en komfortabel tremåls-ledelse til pause.

Bortelaget fikk en redusering kvarteret før slutt ved Tor Egil Johansen, men Marius Sandvik fastsatte sluttresultatet på overtid. Dermed endte det 4-1 til hjemmelaget som så langt ikke har avgitt poeng i Norsk Tipping-ligaens avdeling 5.

– Nesten litt nostalgisk å starte kamp for Nardo igjen, lenge siden sist! Godt å være tilbake i Nissekollen.

Orklas keeper Erik Hansen Meidal måtte hente ballen ut av nettet på overtid. (Foto: nardoposten)

Bedre uttelling

Lørdag fikk Nardo årets første baklengsmål og har nå en målforskjell på 13-1, som gir tolv plussmål og best målforskjell i avdelingen. Lundal understreker at med så dårlig uttelling de har hatt på alle sjansene som er skapt så langt i år så burde de ha scoret nesten dobbelt å mange.

Frem til nå trives han i rollen som spillende trener og synes at samarbeidet i trenerteamet er veldig godt. Han liker det å jobbe litt annerledes ved å måtte analysere, planlegge og ta avgjørelser i forhold til spillestil og lignende.

Martin mener de har vært solide så langt i år, og alle kampene har de vunnet helt fortjent. Men de ønsker samtidig å bli bedre og er opptatt av prestasjon først og fremst.