Overbevisende seier i PostNord-ligaen

Annonse

Hovedtrener for Nardo FK Tormod Bjerkeset jr.

Av Redaksjonen

Siste hjemmekamp før sommerpausen ble en kontrollert seier over gjestene fra Moss med sifrene 4-0.

Presisjon og kvalitet

Nardo FK`s herrer satte et fint punktum på vårsesongen med en flott kamp hvor det meste stemte for hjemmelaget i Nissekollen. Tormod Bjerkeset jr. oppsummerer kampen slik;

– Vi kontrollerer kampen 100 % fra start til mål. Kampplanen følger gutta til fingerspissene og forberedelsene inn mot kampen har vært gode med en treningsuke både med kvalitet og intensitet. Mange spillere tilbake etter skade noe som har gitt oss større fleksibilitet i trening og inngang til dagens kamp. Fokuset inn mot kampen har vært presisjon og kvalitet på siste 1/3 del, samt stå høyt i 3 ledd, i disse fasene er vi virkelig gode i dag. Vi er solide i det meste vi foretar oss, slipper til lite i åpent spill og står bra unna Moss sine styrker med fysiske spillere på dødball. Scorer mål og produserer sjanser både i etablert spill og kontringer. 4 strålende mål etter godt spill. Nå tar vi en velfortjent sommerpause og møtes til en god oppkjøring til høsten om drøye 2 uker.

3 mål av Sæter

Scoringsballet ble åpnet allerede etter 11 minutter med scoring av David Erik Strandin. Neste mål kom bare 7 minutter etter med Ole Christian Sæter sitt første for kampen. Samme mann scoret deretter to mål til etter henholdsvis 45 og 90 minutter.

5 gule

2 Nardospillere havnet i dommerens protokoll med hvert sitt gule kort, mens Moss fikk 3 noteringer i samme bok.

Nardo ligger nå på en 8. plass på tabellen med 19 poeng slik som også både Hødd og Levanger har på henholdsvis 6. og 7. plass, 11 poeng bak serieleder Fredrikstad FK. Byåsen ligger nå nederst på tabellen med 9 poeng etter halvspilt sesong.