Et halvt århundre

Annonse

I april 1973 ble det stiftet et nytt idrettslag av en gruppe engasjerte beboere i borettslaget. Den 26. april var det femti år siden Othilienborg Idrettslag ble etablert.

Fra starten ble idrettslaget drevet som et fleridrettslag med både fotball, ski, orientering og friidrett. Idrettslaget hadde en hoppbakke i nærmiljøet. I dag består aktiviteten av fotball, allidrett, litt volleyball og ski (alpint).

Fotballsatsningen fikk et løft i 2006 da klubben i nært samarbeid med Othilienborg borettslag fikk sitt etterlengtede kunstgressanlegg på Othilienborg.

(Foto: nardoposten)

Othilienborg Idrettslag er et breddeidrettslag med tilbud for barn og unge i Steindal og Hoeggen skolekretser. Klubben har om lag 400 medlemmer, av disse rundt 300 aktive i aldersbestemte klasser.

Bildet er hentet fra cupen som ble arrangert i 2022. (Foto: nardoposten)

Hvert år arrangeres det fotballcup på Ottis-banen med deltakere fra hele distriktet. Dette er en av de store aktivitetene idrettslaget gjennomfører på årlig basis som samler mange fotballglade barn og voksne.

(Foto: nardoposten)

Aktivitet hele året

Idrettslaget eier og drifter også Steinan Skitrekk, et populært alpintilbud for de yngre i bydelen. Her er det mange barn og unge som har lært seg å stå på nedoverski i trygge rammer. Skitrekket drives på dugnad av ivrige foreldre og foresatte, og har de senere årene blitt oppgradert med ny varmestue med kiosk og toalett samt at belysningen i bakken også har blitt oppgradert.

Nå har idrettslaget rundet 50 år, og markeringen av dette vil skje senere utpå våren.

Vi gratulerer!