Masse liv i hallen på klubbkveld forrige mandag

Annonse

Det å dele hall gir også muligheter for samspill mellom lag. Samtidig blir det naturlig med mer individuell trening tilpasset plass man har til rådighet.

Forrige mandag var det oppstart på felles klubbkveld i Utleirahallen, som vil si at alle lag er involvert. Lagene deler hall hver mandag gjennnom sesongen. De som ikke har trening mandag på de elste klassene er da inkludert via hospitering. Det var full rulle fra start til mål.

Ekstra artig var det å se de yngste på 7 og 8 år som kom  inn i hallen med sine foreldre for å blir en del av felleskapet fra første stund istedetfor å ha sine økter i en gymsal.

Masse liv i hallen og en fin muliget for både trenere, klubb, sportslige ledere , foreldre og spillere å knytte tettere bånd over tid. Utleira Håndball har et sterkt ønske om å knytte lagene tettere sammen i fremtiden for å øke mulighetene også på lang sikt. Klubbkveld var et sterkt ønske fra sportsutvikler i håndball som et ledd i å samle håndballen i nærmijljøet.

Det var full rulle på begge baner hele kvelden

 

Sportslig leder Trond Kvam var mektig stolt å glad da han kom til hallen å så all aktiviteten som pågikk i hallen på Mandag.  Dette kan bli bra for Utleira på mange måter i fremtiden.