Med en god inngang til påsken

Annonse

I strålende påskevær var Steinar og Tore i Proaktiv ute med en påskehilsen i postkassene på Risvollan onsdag kveld. (Foto: nardoposten)

På tross av renteendring er boligmarkedet bedre enn man skulle tro, og for eiendomsmeglerne i Proaktiv har det vært et godt første kvartal av året. Flere går på visning og er med i budrunder kontra senhøsten i fjor.

De alltid så blide eiendomsmeglerne Steinar Skaanes og Tore Resell skinte om kapp med sola onsdag kveld da de var ute for å spre litt påskeglede i alle postkassene ved Risvollan Borettslag. Det har blitt en tradisjon for de lommekjente meglerne å gi en liten oppmerksomhet ved høytider som jul og påske til beboerne blant annet der.

Ikke den verste overraskelsen å få sjokolade i posten! (Foto: nardoposten)

Selges jevnt og trutt

Daglig leder, partner og eiendomsmegler ved Proaktivs kontorer på Moholt, Steinar Skaanes forteller at året har startet meget bra.

– For min egen del har jeg alt rukket å selge ti boliger på Risvollan til svært gode priser. I tillegg selges det jevnt og trutt også på Utleir, Stubban, Vestlia, Steinan og Moholt for vårt lokalkontor på Moholt, så vi er godt i gang.

Han forteller videre at de opplever en god etterspørsel etter de fleste boligtyper.

– Denne uken har jeg tre visninger. To av disse visningene er på rekkehus på Risvollan og Utleir med rundt femten personer i snitt på hver av disse, samt en leilighet på Sollia med 14 påmeldte til visning. For noen uker tilbake var det masse folk på visning på tre halvparter av tomannsbolig jeg og Proaktiv solgte på Stubban, så vi er fornøyde med oppmøtet på visningene om dagen, uttaler Steinar.

Steinar og Tore i Proaktiv er opptatt av å spre glede, noe de aller fleste setter stor pris på. (Foto: nardoposten)

Noen timer i solveggen

Påsken i år blir en kombinasjon av både by og fjell for Steinar og familien, og han håper som så mange av oss andre at vi ikke bruker opp påskeværet i disse dager.

– Påsken skal for det meste tilbringes på fjellet, samt litt bypåske. Vi har hytte på Oppdal så der blir det familiepåske med langrenn, slalom og forhåpentligvis en del timer i solveggen på terrassen, forteller han.

På spørsmål om hva påskens favorittmat er så gir Steinar uttrykk for at det ikke er det viktigste, men legger til;

 – Ja, det blir lammelår på påskeaften og generelt greit med annen god mat, godis, samt en appelsin eller to!

Selv tror han at påskeskirennet med quiz i hyttegrenda på Oppdal blir en høydare.