Et fantastisk lag av designere og kunstnere

Annonse

Denne helgen kan du møte ulike skapere, og kanskje finne en julegave eller to når Lager 11 arrangerer Designmarked på Sluppen. Med et utvalg av unike designprodukter som smykker, klær, kunstplakater, fotokunst, bilder i ulike teknikker og ting av keramikk, tre, metall og tekstiler vil det være noe for enhver smak.

Lager 11 er en opplevelse i seg selv med sine unike boder med streetfood fra ulike kanter av verden, og med designmarkedet i husets blackbox er det muligheter for å fylle lørdagen eller søndagen med både smaksinntrykk og god design.

I mathallen ved Lager 11 er det et rikelig utvalg av smaker fra ulike kanter av verden.

Et stort spenn

Og det er et fantastisk lag av designere og kunstnere som samles på Sluppen denne helgen, noen av disse er godt kjente for mange. Med et stort spenn i produktutvalg vil det nok være noe som faller i smak for de fleste. Designmarkedet ble også arrangert på samme sted i fjor, og mange av de samme utstillerne er tilbake i år i samspill med nye designere og skapere.