Hat-trick på under ett minutt

Oskar Andreassen Jr. ble dagens mann for Utleira i lørdagens oppgjør mot KFUM. (Foto: Utleira Futsal)

I løpet av kun 46 sekunder fant Oskar Andreassen Jr. nettmaskene hele tre ganger for Utleira i lørdagens oppgjør mot KFUM som endte 1-5 i favør gjestene fra Trondheim.

Dagens mann ble altså Oskar Andreassen Jr. som scoret de tre første målene for Utleira i løpet av 46 sekunder i første omgang. Etter det økte Welo til 0-4 før pause, og Rune Holmen til 0-5 i andre omgang. I sluttminuttene ble keeper Enlid utvist, og i overtall fem mot tre fikk KFUM et trøstemål.

Før søndagens oppgjør i Tromsø mot Sjarmtrollan topper Utleira tabellen suverent med hele 37 poeng, ni poeng foran tabelltoer Vesterålen. Sjarmtrollan er i skrivende stund plassert på en tredjeplass med fjorten poeng mindre enn Utleira. Både Vesterålen og Sjarmtrollan har en kamp mer spilt enn serielederen.