Freidig i åpningen

Annonse

(Foto: Utleira IL)

Til helgen starter en ny sesong i Eliteserien Futsal, og i åpningskampen blir det lokaloppgjør i Utleirahallen når byrival Freidig kommer på besøk. Hvem er best i byen?

Hva passer vel bedre enn at seriestarten for Eliteserien Futsal 22/23 sparkes i gang med lokalderby når det for første gang på et par år skal spilles fullt seriespill. Utleira mener de skal være godt i rute til ny sesong, og håper mange møter opp på tribunen i oransje og svart for å støtte laget inn til en god sesongstart.

I følge leder i Utleira Futsal, Torgeir Kråkenes har forberedelsene vært gode på tross av at de har mistet noen spillere, men nye har også kommet til. Samtidig er det mange av spillerne som har tatt nye steg.

– Det bli helt nydelig med den første fulle sesongen med ti lag siden vi vant i 2019/20. Det utgjør litt med atten istedenfor fjorten kamper, og en rekordtidlig sesongstart er også en liten opptur, sier Kråkenes til Nardo-Posten.

Hall of Fame

Tidligere i oktober markerte Utleira Idrettslag sitt 50-årsjubileum, og under den første kvelden av i alt tre festkvelder ble Utleira Futsal herrer senior tildelt en velfortjent plass på Hall of Fame. Det var daglig leder i Utleira Pål Wahl som hadde æren av å tildele futsal-gjengen denne utmerkelsen.

Daglig leder i Utleira IL tildelte laget en fortjent plass på Hall of Fame under årets jubileum. (Foto: Lars R. Skaug)

Jobbet som en gruppe

Gjennom den forholdsvis korte tiden Utleira Futsal har eksistert har de rukket å gjøre seg bemerket ikke bare lokalt, men også i aller høyeste grad nasjonalt. Mye av innsatsen som er lagt ned kan selvfølgelig adresseres til enkeltpersoner, men mest av alt fremstår de som en gruppe som jobber godt sammen.

– Vi hadde ikke tenkt tanken på at vi som lag kunne havne i Hall of Fame, så det var en hyggelig anerkjennelse. Morsomt å bli satt pris på for jobben vi har lagt ned som gruppe, avslutter Torgeir.

Om du vil få med deg serieåpningen for Utleira Futsal så spilles kampen i Utleirahallen førstkommende lørdag klokken 16:00.