Kamper på nasjonalt nivå

Annonse

(Foto: Utleira IL)

Til helga kommer det lag fra hele Norge for å spille kamper på nasjonalt nivå i Utleirahallen. Fire ungdomslag tilknyttet Utleira kvalifiserte seg høsten 2022 og har siden vært på to runder andre steder i Norge før det nå til helgen skal spilles kamper her i Trondheim.

Utleira G16 skal ut mot to meget kjente håndballklubber, nemlig Ull/Kisa og Fana. Begge lag er tabellnaboer til Utleiras gutter, så dette kan bli en meget spennende helg med jevne kamper

Utleiras to 18-årslag, hvorav ett er i samarbeid med Tiller spiller på lørdag mot Runar og Sotra. Runar er en håndballklubb med gode tradisjoner på øverste nivå og Sotra håndballklubb er i dag Norges tredje største håndballklubb med snart ni hundre medlemmer fordelt på 68 lag. Dermed er det klubber med gode tradisjoner Utleiras G18 spillere skal bryne seg på til helga.

Et godt samarbeid mellom Tiller og Utleira har gitt gode resultater. Her er Tiller G18 ved en tidligere anledning i Utleirahallen. (Foto: Utleira IL)

J18 skal ut imot et av Norges aller beste lag i sitt årskull. Halsen leder gruppe 3 etter fire strake seire så langt i Lerøy og er et av motstanderlagene Utleiras jenter skal opp mot. Godøy kommer fra Ålesund, de har hatt mer varierte resultater så langt i Lerøy. Det blir spennende å se hva Utleiras førsteårs J18-lag kan prestere mot to gode motstandere denne helga.

(Foto: Utleira IL)

J16 skal ut i kamp mot Nordstrand som igjen er en klubb med meget sterke håndballtradisjoner over mange tiår i norsk topphåndball. I dag spiller deres seniorlag i 1.Divisjon. Klyve håndball er et litt mer ukjent blad, men som Utleira har de meget fine farger på sine spillertrøyer. De har til nå gjort sine saker meget godt i Bringserien.

Det blir en innholdsrik helg i Utleirahallen med toppidrett utført av neste generasjon håndballspillere som samles til et stort arrangement. Aldri før har det vært arrangert noe lignende i Utleira sin regi.