Afterski på Sluppen

Annonse

Alexander Dellerhagen jammer med DJ`en under lørdagens Afterski ved Lager11. (Foto: Kristoffer Hylland Skogheim)

Denne lørdagen blir det anledning til å oppleve ekte afterski-stemning ved Lager11 når mathallen åpnes og det bys på både live-opptreden og DJ. 

Og oppfordringen fra Sluppen er klar;

– Kom som du er rett fra bakken i nikkers og ullstrømper, eller i 80-talls skidress. Børst av deg snøen og nyt streetfood og godt selskap i vår varme mathall med kald drikke, skriver gjengen ved Lager11 på Facebook.

Her loves det drøssevis med hits og god stemning – liveopptreden fra 16 og DJ Sigve Edvardsen fra klokken fem.

Alexander Dellerhagen kommer opprinnelig fra Dalarna i Sverige. Etter å ha studert jazz ved NTNU i Trondheim, har vi sett ham i mange forskjellige konstellasjoner på den norske musikkscenen – og denne lørdagen jammer han sammen med Afterski-DJ Sigve.