Storfint besøk ble dagens høydepunkt i hallen

Annonse

(Foto: Utleira IL)

Det var knyttet stor spenning til at Rosenborg skulle ta turen innom på åpen hall torsdag med spillere, «Innsiden» og Trollet. Ungene sto klare i døra lenge før spillerne kom for å følge med når de dukket opp.  Noah Holm og Marius Broholm kom inn i hallen til applaus.

Det ble spilt mange små kamper der ungene fikk lov til å spille sammen med hver sin Rosenborgspiller. Det var stort engasjement både fra Rosenborg og ungene. Mange fine mål, og flott å se at både Noah Holm og Marius Broholm ga gode tilbakemeldinger underveis.

(Foto: Utleira IL)

Å gi tilbake

Det ble tid til mange selfies og autografskriving etter at de var ferdig med kampene. Liten tvil om at dette betydde mye for mange. Det at klubber som Rosenborg på øverste nivå tar seg tid til å gi tilbake til grasrota og å støtte slike tiltak som åpen hall med gratis aktivitet for barn og ungdom er meget bra.  Utleira Idrettslag retter en stor takk til Rosenborg for to flotte besøk i sommer, og er helt sikre på at flere av de som har møtt Rosenborgs representanter er blitt enda mer supporter etter disse besøkene. Det er RBKs nye publikumssjef Pernille Grut Sørlie som har stått i bresjen for tiltaket.

(Foto: Utleira IL)