Med fløyte og rømmegrøt på menyen

Annonse

Kommende uke er det igjen klart for åpen gårdskafè ved Lerflaten, og denne gangen inviteres det til gratis konsert med fløyteduetten Duolivia.

Hver onsdag holder gårdskafèen ved Lerflaten Gård åpent med servering av god mat som ofte er laget av lokale råvarer, både varmt og kaldt å drikke, samt noe godt til kaffen. Denne uken ryktes det at det blir buffet med rømmegrøt og tilbehør fra klokken 15, og klokken fem på ettermiddagen blir det gjensyn med fløyteduetten Duolivia som holder sommerkonsert. Dette er et arrangement som er åpent for alle, og det er gratis inngang.

Fløyteduetten Duolivia består av Andrea Otterstad Johansen og Heidi Hagerup Uddu. Duetten har eksistert siden sommeren 2018 og har fått navnet sitt av at duetten ble til under en middag på favorittrestauranten Olivia. Duetten har siden da hatt forskjellige oppdrag i inn- og utland, blant annet et oppdrag på en event for Sparebank 1 i Trinity house i London i 2018.
Heidi og Andrea møttes på Heimdal videregående i 2005 hvor de gikk i samme klasse. Etter videregående gikk de begge på Toneheim folkehøgskole før de studerte på konservatoriet i hver sin kant av landet. I 2017 havnet begge igjen i samme by og det var her idéen om å skape en duett ble til.

Les også denne – «Har åpnet kafè på gården»

Fikk du med deg denne? – «Kulturkveld og pub på låven»