Seiersrekken ble brutt

Annonse

(Foto: Utleira Futsal)

Det gikk ikke helt veien mot Sandefjord, men på tross av dette ble det poengdeling i Utleirahallen søndag. Utleira Futsal topper Eliteserien og er fortsatt ubeseiret så langt denne sesongen.

Det var gjestene som tok føringen med 0-1 i det femte spilleminutt før de la på til 0-2 etter elleve minutter. Dermed lå hjemmelaget under med to mål mot tampen av omgangen, men et mål av Johansson og en sikker 10-meter fra Andreassen ga 2-2 og et bra utgangspunkt for andre omgang.

I andre omgangen var det Utleira som førte spillet fra start og skapte mer enn nok sjanser til å ta ledelsen, men isteden var det Sandefjord som tok ledelsen på en sjelden visitt foran mål. Da tok Utleira ut keeper, og fikk umiddelbar uttelling på et godt skudd fra Sindre Welo. De siste tre minuttene jager hjemmelaget seiersmålet, men det ville seg ikke på tross av mange gode forsøk. Det var rett og slett ikke dagen for det.

Oppgjøret ender 3-3 og lagene gikk hvert til sitt med hvert sitt poeng. Utleira topper nå tabellen etter sju spilte kamper med nitten poeng, fire poeng foran andreplassinnehaver Vesterålen. Freidig ligger på en foreløpig tredjeplass med tretten poeng og like mange spilte kamper.

Kommende helg reiser Utleira nordover for kamphelg mot Vesterålen og FC Hulløy Bodø.