Oppvarming med lokal Fanzone på Nardo

Annonse

Troillet kommer til Nardo Centeret Lørdag 30. mars (Foto: RBK)

Av Redaksjonen

Allerede Søndag 31. mars er det klart for avspark i Eliteserien 2019 for RBK og Nardo Centeret inviterer i den forbindelse til Kick-Off med Familiedag & Fotballpub med storskjerm som viser oppgjøret mellom Bodø/Glimt og Rosenborg.

Lørdag 30. mars fra klokken 12 til 15 arrangeres det Familiedag med besøk av både RBK-shop som kommer med sin utsalgsvogn, Troillet kommer og RBK selger billetter. I tillegg til dette vil blant andre Nardo FK være tilstede med salg av sesongkort til Nissekollen. Som de fleste vet er Nardo Fotballklubb gjennom en prosess med iverksetting av de tiltak som skal gjennomføres for å bedre klubbens økonomi og et godt sesongkortsalg vil utvilsomt bidra på en positiv måte.

Utsatte Åpen Dag

Rosenborg Ballklub hadde invitert til Åpen Dag ved Lerkendal Lørdag 23. mars. Dette ble valgt å utsette grunnet værprognosene, noe som viste seg å være et meget klokt valg. Ny dato for dette arrangementet er satt til 6. april. Det er derfor spesielt hyggelig at RBKs egen maskot Troillet kommer på besøk til Nardo i forbindelse med sesongstarten. Den flotte rullende RBK-shoppen med sitt gode utvalg av supporterutstyr blir å finne ute på Nardo Centerets lille torg side om side med en RBK-stand som vil tilby fordelaktige priser på billetter til årets første hjemmekamp på Lerkendal mot Odd den 8. april.

Aktiviteter

Det vil bli ulike aktiviteter man kan delta på denne lørdagen. Floriss vil i samarbeid med hobbybutikken Papiria legge til rette for at barna kan plante karse i en potte som de får dekorere og ta med seg hjem. Fotbaillklubben.no vil være tilstede med Football-shootout og god musikk på høyttalerne. Noe som sannsynligvis frister de aller fleste barn er at Coop Mega deler ut gratis is denne dagen.  Kanskje dukker det opp noen overraskelser utover det som står i programmet, opplyser arrangøren.

Fotballpub i glassbygget

Ved oppgjøret mellom Brann og RBK, også benevnt som «The Battle» i fjor ble det arrangert fotballpub med storskjerm på denne måten ved NC. Dette ble et meget godt mottatt tiltak som det i ettertid har blitt oppfordret fra flere hold til å gjenta. Nå blir det en realitet ved første seriekamp av sesongen 2019 når RBK reiser nordover for å møte Bodø/Glimt Søndag 31. mars kl 20. Fotballpuben ved Nardo Centeret åpner kl 19 og Milano Restaurant har utvidet sine skjenkearealer til å gjelde den del av glassbygget som benyttes til arrangementet.