Uavgjort i trøndersk oppgjør

Annonse

Det ble uavgjort og målløst i helgens trønderoppgjør i PostNord-ligaen mellom Levanger og Nardo. I en kamp der begge lag hadde sine sjanser og det bølget frem og tilbake endte det med poengdeling.

Et sterkt bortepoeng

Etter den tøffe bortekampen oppsummerte Nardo FKs hovedtrener Stig Kammen oppgjøret slik;

Et godt bortepoeng på en middels dag. Vi møter et heltent Levanger lag som spiller en god match og får kampen slik de vil. Det er et tungt lag med mye fysikk og masse duellkraft som vi står veldig godt imot. Vi kommer ikke veldig godt igang idag heller, men rir heldigvis av stormen første 20 og spiser oss gradvis inn i matchen. 0-0 til pause er vi godt fornøyd med.

Vi forsøker å sette mer preg på det i 2.omgang, men grunnspillet vårt lugger. Levanger er dyktige i sitt forsvarsspill og nekter oss de rommene vi ønsker å utnytte. Likevel får vi etterhvert bedre kontroll og med litt større presisjon i kontringsspillet og på siste tredjedel så kunne vi skapt enda mer. Alt i alt et sterkt bortepoeng som er viktig i 2020. Nå venter vi på Fram til helga, hvor jobben blir å gjenreise Nissekollen som et ubehagelig sted og komme til!

Hovedtrener for Nardo FKs A-lag for herrer Stig Kammen.

 

Tabellen

Slik ser tabellen ut etter fem spilte runder i årets PostNord-liga, avdeling 2.