Med en meget viktig hjemmeseier

Ute på sin vante gåtur før kamp. (Foto: Utleira IL)

Med tøff motstand fra andre sida av elva var det ingen enkel kamp for Utleira når de møtte Byåsen til 2. divisjonsoppgjør i Utleirahallen søndag. Og det ble et lokaloppgjør som kostet litt for begge lag.

Med en tidlig trøkk på en nøkkelspiller for Utleira så måtte de gjøre en liten forandring i starten av kampen. Det bølget lenge frem og tilbake, men hjemmelaget fikk et lite overtak og lagene gikk til pause med sifrene 14-8. Byåsen er aldri et lett lag å møte, de har alltid mange uredde og unge spillere som ofte spiller godt i lokaloppgjørene.

Den andre omgangen startet med at Utleira igjen dro i fra og hadde en viss kontroll på kampen midtveis i omgangen. Byåsen ga seg ikke, og det jevnet seg ut gjennom omgangen. Bortelaget knappet godt innpå i sluttfasen, men det ble Utleira som tok med seg to viktige hjemmepoeng etter seier 26-25.

Nå venter Sverresborg i siste kamp før jul som også spilles på hjemmebane, nærmere bestemt 11.desember kl 15:00 i Utleirahallen.