Mosjonsløp og loppemarked

Annonse

Denne helgen finnes det ulike aktiviteter å delta på, eller simpelthen bare oppleve. Utleira Friidrett arrangerer sitt mosjonsløp for hele familien, og Steindal Skolekorps inviterer til loppemarked.

 

Det årlige loppemarkedet

Denne helgen inviterer Steindal Skolekorps til sitt meget populære loppemarked. Med tanke på smittevernhensyn vil det ikke bli gjennomført i like stor skala som det tradisjonelt sett har vært, men her finnes godsaker for enhver uansett! I tillegg til å gjøre et godt kjøp av møbler, bøker eller sportsutstyr, så er det også muligheter for både søtsaker og kaffe.

Korpset presiserer at det er viktig at alle besøkende overholder enmeters-regelen, og at det benyttes munnbind. Det vil også være godt synlige QR-koder tilgjengelige for å registrere sitt besøk på en enkel måte.

Loppemarkedet åpner klokken 11 både lørdag og søndag.

 

(Foto: Gramha.net)

For hele familien

Utleiraløpet er mosjonsløpet for hele familien. Løpet arrangeres av Utleira IL ski/friidrett. Tanken bak arrangementet er ifølge deres egen hjemmeside å skape en familiedag, med distanser for hele familien, men også med andre aktiviteter i Utleirahallen og området rundt. De to første årene, i 2015 og 2016 het løpet Stærkløpet og var en del av trippel. Da ble det også arrangert Stærk på ski og Stærk på sykkel.

I 2017 ble Stærk på ski og sykkel avsluttet og bare løpet stod igjen. Løpet skiftet da navn til Utleiraløpet. Løypa har vært den samme hele tiden, med start og mål ved Utleirahallen. Løypa ble kontrollmålt av Kondis i 2019. Det var også første år det ble brukt tidtakingssystemet EQ Timing. Løpet har i disse årene utviklet seg og fått flere deltakere. Deltakerrekorden var i 2019, med 650 deltakere til start. I 2020 ble løpet avlyst grunnet pandemien.

Lørdag er det altså duket for Utleiraløpet igjen.