Utleiras håndballrekrutter med sterk hjemmeseier

Annonse

Glad gjeng som selv oppsummerte kampen med at flere melder seg på nå allerede fra oppvarming og gjennom hele kampen. (Foto: Utleira IL)

Det var ventet meget tøff motstand for Utleira mot National i hjemmekampen i 3.divisjon tidligere denne uken. Det ble en sterk kollektiv seier som viser at det gror meget godt bak 2.divisjonslaget.

National stiller med mange spillere med bred erfaring på de tre øverste nivåene i Norge. Utleiras meget unge 3.divisjonslag som består av spillere fra rekrutt og 2.divisjonsgruppa hadde helt klart lyst til å gjøre en god prestasjon mot et av topplagene i tredjedivisjon.

Det ble fra start klart at hjemmelaget hadde tenkt å løpe mye samtidig som de fikk satt et forsvar som tettet godt igjen bakover. National kom aldri helt til sin rett foran mål og hjemmelaget fikk overtaket første halvdel. Det ble jevnere utover i omgangen og lagene fulgte hverandre tett inn til pause. Utleira med en knapp ettmålsledelse.

Det ble tydelig i starten av den andre omgangen at hjemmelaget ikke hadde tenkt å skru ned tempo nevneverdig. Utleira presset National til flere tekniske feil som gjorde at de sakte men sikkert økte ledelsen utover i omgangen og til slutt vant oppgjøret med hele seks mål.

Dette var en sterk kollektiv seier for Utleiras rekrutter, noe som viser at det gror meget godt bak 2.divisjonslaget. Flere spillere utmerket seg godt både fremover og bakover på banen. Dagens spiller ble av Utleira kåret til å være Krisitin Skarbøvik som tok tak både fremover og bakover på banen.

– Det tar tid og sette en kultur i et nytt lag. Nå satte 3.divisjon standarden for hva som må til på kamp dag, skriver Utleira på sine hjemmesider.