Holdt buret rent, og seiersrekken fortsetter

Målvakt Sondre Enlid ble kåret til dagens Utleira-spiller etter å ha holdt buret rent. (Foto: Utleira Futsal)

Det ble en komfortabel seier i helgens første kamp for Utleira Futsal. Målvakt Sondre Enlid holdt nullen og leverte en solid kamp. Søndag står Sandefjord for tur når de gjester Utleirahallen.

Med en svak start på lørdagens kamp av Fredrikshald Prishtina så ledet Utleira 2-0 før to minutter var spilt. Lagene gikk til pause med en overbevisende 4-0 ledelse for hjemmelaget. Dette doblet de i den andre omgangen, og oppgjøret endte til slutt 8-0 til Utleira.

Søndagens motstander Sandefjord Futsal slo ganske imponerende og overraskende Freidig med sifrene 2-3 lørdag, så de kommer nok til Utleirahallen med god selvtillit i kampen som har avspark allerede klokken tolv.

Utleira topper nå tabellen med full uttelling, 18 poeng på seks kamper. På plassen bak finner vi Vesterålen med femten poeng og likt antall kamper. På tredjeplassen ligger Freidig med tolv poeng og en kamp mindre spilt. Søndagens motstander ligger foreløpig nederst på tabellen med kun tre poeng.