Med god grunn til å smile

En meget godt fornøyd Enlid etter å ha levert en god kamp i seieren over Sjarmtrollan (Foto: Utleira Futsal)

Etter en periode i motbakke hvor Utleira Futsal kun har tatt ett poeng på de fire siste kampene var det god grunn til å smile etter lørdagens seier over Sjarmtrollan på bortebane i Tromsø.

Utleira tok ledelsen 0-1 ved Welo midtveis i første omgang, før Økland doblet like etter. Sjarmtrollan reduserte til 1-2 etter 16 minutter, og det ble også pauseresultatet.

I andre omgang økte Utleira til 1-3 ved Andreassen etter et pent angrep, før samme mann økte til 1-4 etter en innøvd dødball. Sjarmtrollan tar ut keeper med 8 minutter igjen, og gjestene får først flere muligheter mot tomt mål uten tellende resultat. Så får Sjarmtrollan spilt seg til noen gode sjanser, før Kvalvær punkterer med 1-5 etter 36 minutter. Schjetne reduserer til 2-5 på tampen, men det blir aldri spennende. Dermed var det klart for tre etterlengtede poeng for Utleira.

Welo sørget for at Utleira gikk opp i ledelsen midtveis i den første omgangen. (Foto: Utleira Futsal)

En formidabel utfordring i vente

Lørdags kvelden ble tid for restituering på hotellet i Tromsø før turen går til Bodø på søndag. Der venter de nåværende serielederne FC Hulløy. Dette beskriver klubben selv som en formidabel utfordring. Både serielederen og Utleira som for øyeblikket innehar andreplassen har spilt åtte kamper så langt. Hulløy står så langt med nitten poeng, Utleira med tretten og på tredjeplass som også har tretten poeng ligger Vesterålen som kun har spilt seks kamper.

Oskar Andreassen ble dagens mann for Utleira med to nettkjenninger. (Foto: Utleira Futsal)

Even Kvalvær sørget for å punktere kampen med sin 1-5 scoring. (Foto: Utleira Futsal)

Kampstart FC Hulløy Bodø – Utleira Futsal er søndag klokken 14:30.