Målfest mot svak motstand

Annonse

Målfest i Utleirahallen søndag når Fredrikshald var på besøk. Kulerammen teller hele 17 mål for hjemmelaget. (Foto: Utleira Futsal)

Hjemmelaget havnet under 0-1 helt i starten, men det viser seg ganske raskt at dette blir en parodi på en kamp mot et svakt Fredrikshald. Utleira Futsal fikk ballen i nettet hele 17 ganger i søndagens kamp hvor de slet med å holde konsentrasjonen på topp hele veien.

En parodi

Mot et Fredrikshald Prishtina som sliter med å stille en tilstrekkelig tropp ble det med sifrene 17-4 i favør Utleira en parodi på en kamp. Mot svak motstand ble det ikke enkelt å holde fokus hele kampen gjennom, noe som førte til fire baklengsmål for hjemmelaget. Allerede til pause ledet Utleira 11-2.

Man kan bare håpe at kampen om seriemestertittelen ikke til syvende og sist blir avgjort på målforskjell når man får slike resultater på tampen av sesongen mot lag som ikke klarer stille fornuftige tropper.

Hjemmelagets mål ble scoret av Moen og Johansson med fire hver, Welo og Stølan noterte seg med to hver samt at Vie, Kvalvær, Wiseth, Killingberg og Økland fikk en scoring hver.

 

(Foto: Utleira Futsal)

 

Leder fortsatt serien

Etter at de tre øverste lagene på tabellen har spilt tretten kamper ligger fortsatt Utleira Futsal på den øverste plassen tre poeng foran neste helgs motstander Sjarmtrollan. Ytterligere to poeng bak de ligger Hulløy fra Bodø med 32 poeng. Freidig og Ranheim ligger akkurat over kvalifiserings-streken med henholdsvis ti og ni poeng.

 

Kveldskamper neste helg

Neste helg reiser Utleira nordover og første stopp er Breivikahallen fredag kveld klokken sju hvor Sjarmtrollan står på motsatt banehalvdel. Dagen etter venter Vesterålen i Sortlandshallen klokken ni på kvelden. Med et godt resultat i Tromsø kan Utleira rykke fra nummer to på tabellen og være et skritt nærmere tittelen denne sesongen.