Overbevisende seier

(Foto: Utleira Futsal)

Etter kvarteret var spilt var det ingen tvil om hvilket av lagene som hadde alle poengene i lomma. Lørdag slo Utleira hjemmelaget Veitvet med sifrene 2-9 i Eliteserien Futsal.

Utleira Futsal fikk tidlig uttelling med mål av Andreas Økland i det andre spilleminuttet og kunne like gjerne økt ledelsen i minuttene som fulgte, men det var Veitvet som utlignet etter ti minutter ved Ivan Andjic. Fra det 14. minutt var det derimot ingen tvil om hvem som bestemte, og på de neste seks minuttene var det tid for scoringer av både Andreassen, Halvorsen, Tjøtta Vie og Valstad Johansen. Dermed sto det komfortabelt 1-5 til pause.

Etter hvilen var det igjen Økland som skulle åpne omgangens målprotokoll i det 28. minutt, før Richard Johansen Halvorsen puttet dagens andre mål minuttet etter. Sindre Welo fikk æren av å score Utleiras åttende mål for dagen, og Erlend Tjøtta Vie rakk også å signere dagens andre. Hjemmelaget fikk en redusering ved Amar El-Basti helt på tampen i oppgjøret som til slutt endte 2-9 i favør gjestene fra Trondheim.

Søndag spiller Utleira mot nyopprykkede Høybråten og Stovner Futsal i Nordbyen flerbrukshall klokken 14. Det oppgjøret er mulig å se i levende live på Direktesport for den som måtte ønske det.

Utleira Futsal har vunnet begge de to første kampene av årets Eliteserie og med seier søndag vil de være à poeng med Vesterålen som også har vunnet de tre første kampene. Vinner Utleira med mer enn to mål vil de toppe tabellen med bedre målforskjell enn nevnte Vesterålen.