Julemesse med mange utstillere

Annonse

Tiden av året er kommet for at julemesser er en alternativ helgeaktivitet, og kommende helg arrangeres nettopp dette ved gamle Sunnland skole. 

Initiativtakerne bak helgens messe Elisabeth Håheim og Mona Witzøe gleder seg til å åpne dørene lørdag formiddag. Utvalget vil bli stort når hele 21 utstillere tar turen med alt det de måtte ha å tilby. Gymsalen ved Nidarvoll skole (gamle Sunnland skole) vil bli fylt med diverse varer som blant annet: julekveite, lutefisk, sild og laks, hjemmelaget flatbrød og lefser, hårpynt, julepynt av forskjellige slag, aloe vera produkter, søm, smykker, strikking, heklede kosedyr, lykter, flasker, sydde barneklær og dukkeklær, ullfilting, kunst, oriflame, safter, kranser, krystaller, ting skapt fra gjenbruk, nydelige lys, såper, skrubb og masse nydelig bakst fra Brød og sånt. Så her blir det noe for enhver smak!

Nye muligheter

De siste årene har det vært begrensninger i slike arrangementer, og nå har det heldigvis vært muligheter til å delta ved slike anledninger igjen.

– Håper folk vil ta turen for å komme i litt julestemning, og det er jo også en mulighet til å bli kjent med folk i nærmiljøet. Det har vært lite med slike arrangement i nærområdet de siste årene, uttaler Håheim.

Hun stiller på messen med en av sine spesialiteter som er hårpynt og sløyfer til bunad.

Håheim stiller med egenproduserte hårbøyler tilpasset ulike bunader.

Lokal forfatter på besøk

Søndag kommer også den lokale forfatteren Kristine Hokstad-Myzyri. Hun vil ha med seg de populære bøkene om Katten Kaja som vil være mulig å få kjøpt.

Katten Kaja er en bokserie for to til femåringer og handler om Kaja som lærer nye morsomme ting.

Barnebokforfatter Kristine Hokstad-Myzyri kommer til julemessen søndag. (Foto: Grow Down Publishing)

En prat med naboen?

Det er ingen tvil om at arrangørene synes at dette kan være et fint møtepunkt med mennesker man kjenner fra før, men også en arena for å stifte nye bekjentskaper.

– Vi har åpen kiosk så man kan slå av en prat med naboen over en kopp kaffe hvis man ønsker det, og er man litt sulten har vi også noe man kan spise, sier Elisabeth.

Messen er åpen både lørdag og søndag fra klokken 11 til 16, og hvem vet – kanskje dukker nissen opp også!