Håper snøen kommer tidlig

Annonse

(Foto: nardoposten)

Lørdag var det dugnad i skitrekket ved Vestlia, og nå er det meste klart for en ny vintersesong. Nå mangler bare snøen.

Steinan skitrekk som er driftet basert på frivillig innsats i regi av Othilienborg Idrettslag har i mange år vært en flott arena å introdusere barn og unge for alpine aktiviteter. Aldri før har fasilitetene vært så gode som nå, og gjengen som engasjerer seg for at dette tilbudet skal være så godt som mulig stilte i helgen opp på dugnad for å klargjøre til en ny sesong.

(Foto: nardoposten)

Her ble det både byttet lysarmaturer, rydding av vegetasjon og rundvask av skihytta som fungerer både som varmestue, kiosk og har toalettfasiliteter. Mange hadde stilt opp denne lørdagen, så her gikk det unna.

I følge driftslederen i skitrekket ble det lagt ned mellom 60 og 70 dugnadstimer lørdag, og trekket er nesten klart for vinteren.

(Foto: nardoposten)

Litt tid til bålkos og kaffe ble det også i mellom slagene, og det ser ut til at det er et hyggelig miljø blant de som engasjerer seg her.

Om du vil følge Steinan Skitrekk sin aktivitet med åpningstider og lignende, så kan du følge deres Facebook-side. Der legger de ut relevant info som omhandler vårt lokale skitrekk.