Har du en kandidat som har utmerket seg?

Annonse

(Foto: nardoposten)

I enhver bydel og i alle nærmiljø finnes det ildsjeler som legger ned en innsats for andre, og Nardo er intet unntak. Derfor ble det etablert en ny kåring i 2020 som fikk tittelen «Årets Bydelssjel Nardo», dette for å kunne hedre noen av de som vier store deler av sin tid til å engasjere seg i bydelen. Nå er tiden inne for å nominere den kandidaten du mener fortjener en slik utmerkelse for 2022.

På Nardo og omegn er det mange som gjør en frivillig innsats til det beste for andre, så det er mange gode kandidater til å motta en slik utmerkelse. For at juryen skal ha et godt grunnlag til å plukke ut årets vinner er det ønskelig at beboerne i bydelen nominerer sin kandidat, og begrunner hvorfor de mener at vedkommende fortjener å vinne denne prisen.

– Nå ble jeg rørt

Det var en tydelig både stolt og rørt Odd Arne Tørstad som ble kåret til «Årets Bydelssjel 2020». Tidenes første vinner av prisen har de siste årene vært pådriver for det som etter hvert har blitt et svært populært møtested i bydelen, og ei velforening som bidrar til å skape et godt bomiljø i Solborg Borettslag.

– Det er jo en stor ære føler jeg. Det ligger mye arbeid bak og mye hjelp for å få til dette, sa Tørstad når han fikk prisen for 2020.

En stolt og rørt vinner av Årets Bydelssjel Nardo 2020. (Foto: nardoposten)

KLIKK HER FOR Å LESE HELE INTERVJUET!

Med solid innsats

Fjorårets kåring endte med heder og ære til driftsleder ved Steinan Skitrekk. Halvor Bunkholt har lagt ned en enorm innsats for at det lokale skitrekket fremstår slik det gjør i dag, og sammen med resten av dugnadsgjengen har han og kona Ingjerd sørget for at fasilitetene ved skitrekket er bedre enn noen gang. Med utrolig mange engasjerte folk opp gjennom årenes løp har alpinbakken i nærmiljøet blitt ivaretatt som et godt tilbud til barn og unge, og nå ser det ut til at det er rigget for drift også i uoverskuelig fremtid.

Halvor og Ingjerd Bunkholt har lagt ned en enorm innsats ved Steinan Skitrekk. (Foto: nardoposten)

Klikk her for å se video med utdeling av prisen!

Din kandidat

Nå er tiden kommet for å nominere en ny kandidat som har gjort seg fortjent til en slik utmerkelse, og da behøver vi din hjelp. Vi ønsker svært gjerne at du sender oss ditt forslag til «bydelssjel» med en liten begrunnelse slik at ingen blir glemt i utvelgelsen. Dette kan du gjøre ved å sende oss en e-post til: kontakt@nardoposten.no eller skriv din henvendelse på vårt kontaktskjema som du finner i linken under.

Nominer din kandidat her!

Vi gleder oss til å se hvem DU mener bør få en slik utmerkelse!