Tok NM-medalje og kvalifiserte seg til verdenscup

Annonse

(Foto: Kristian Vårvik)

Med en flott prestasjon i Vikingskipet på Hamar som endte med bronsemedalje i NM er Erik Resell for første gang kvalifisert til verdenscup for senior. Det arrangeres for anledningen i Stavanger på midten av november.

Før NM hadde han et veldig fint treningsopphold i Calgary, Canada. Der var Erik i fem uker hvor han gikk tre løpshelger. Der ble det satt personlige rekorder på 500m og 1000m med tidene 35.94 og 1.10:57.

(Foto: Kristian Vårvik)

I helgen var det altså NM enkeltdistanser i Vikingskipet på Hamar hvor Resell endte opp med en flott tredjeplass og bronsemedalje med tidene 36.23 og 36.13 på 500-meter. Dette var godt nok til å kvalifisere seg for debuten i verdenscupen for senior som går av stabelen i Stavanger i midten av november.

– Det blir sinnsykt artig, uttaler Resell til Nardo-Posten etter løpene på Hamar.

(Foto: Kristian Vårvik)

Allerede mandag ble kursen satt for Stavanger og forberedelser til hans første verdenscup for seniorer som arrangeres 11.-13. november.

Vi ønsker lykke til!

(Foto: Kristian Vårvik)