Mange skøytebaner klare til bruk

Annonse

(Foto: Trondheim kommune)

For den som vil prøve seg på skøyter på naturisbanene så er det flere baner som nå kan brukes. Det er litt ujevn kvalitet på isen enda siden det er tidlig i sesongen. Tidligere i uka ble det meldt om at både banen ved Steindal og Utleira var islagt og klar, og nå er også isen i Nissekollen klar til å tas i bruk.

Avdeling for Idrett, park og friluftsliv i Trondheim kommune har jobbet godt den siste tiden for å legge til rette for at flest mulig arenaer skal være tilgjengelige for bruk til vinteraktiviteter. Skøytebanene rundt om i byen vår er en av disse aktivitetene, og nå meldes det om at mange baner er klare til bruk i de ulike bydelene. I følge kommunen skal dette i løpet av fredag dreie seg om totalt tjuefire islagte baner, hvorav tre av disse er i våre nærområder.

Løsningen til skøytebanekartet er nå på plass, og kommunen har begynt å registrere når de har brøytet, vannet og når baner klare til bruk. Dette er noe driftspersonalet til vanlig gjør når de er på banene. Det har blitt forsøkt å etter-registrere noe, men det vil bli bedre kvalitet på opplysningene så snart disse oppdateringene blir gjort i sanntid.

Klikk her for fullstendig oversikt over byens skøytebaner!

(Foto: Trondheim kommune)

Klart på Leangen

Ventetiden er også over for de som har ventet på at uteisen ved Leangen skal åpne. Fredag ettermiddag åpnet både hurtigløpsbanen og indre bane, sistnevnte med naturis. Det vil være publikumstid på uteisen lørdag fra klokken tre og søndag fra klokken tolv.