Overbevisende avansement i cupen

Annonse

(Foto: Thomas Karlsen/Karlsen Foto)

Etter en overbevisende 0-6 seier over Verdal i 1. runde av NM er Nardo Fotballklubb klare for videre cupspill. Neste motstander blir Stjørdals-Blink i andre runde som spilles på hjemmebane i Nissekollen den første dagen i august.

Det var under flotte forhold at Verdal tok imot Nardo for at klubben fra nord i fylket skulle spille sin første offisielle kamp på veldig lang tid.

Slik oppsummerte Nardo FK kampen på sin egen Facebook-side;

Kampen startet flott og allerede etter 1 min , fikk Patrik en flott ball og presist innlegg inn og Øyvind Haugen på direkten inn og 0-1 .

NFK styrte kampen i varmen og i det 26 min etter corner får vår unggutt Isak Hustad satt 2-0 .
Verdal gir ikke opp og gir oss fight , men kampen ebber ut til pause .
NFK kjører på i 2 omg og etter flott spill setter Isak Hustad sin andre scoring og 0-3 etter 48 min .
I det 53 min får Jacob Rømo Skille kula , legger den ned til Øyvind Haugen som scorer sitt andre og 0-4 .
NFK setter først inn debutant Jonas Strand i det 56 min , så inn med Karl Martin Rolstad og Reda Chikh i det 62 min , NFK fortsetter gigantiske muligheter . I det 69 min kommer Henrik Høyem Olsen og Kristoffer Halvorsen inn og i det 86 min kommer Henrik rundt på venstrekant og slår et fantastisk innlegg som Reda setter i kassa .
På overtid er det Reda show med litt samba og en tunell før han serverer debutant Jonas Strand og 0-6 .
Kampen er ferdig foran ca 400 tilskuere på Verdal Stadion og vi er klar for 2 runde i NM . Takk Verdal for en flott ramme rundt kampen .
Masse positive ting fra kampen , gutta som starter og flere spillere som er på vei tilbake 100 % som Rolstad og Høyem Olsen .
Så utrolig moro at Jonas Strand og Kris Halvorsen fikk sin debut og Jonas med scoring , samt
Isak Hustad med to nye scoringer.
Seier i lokalderbyet
Sist torsdag hadde Nardo Fotballklubbs A-lag for herrer besøk av RBK 2 i Nissekollen. Dette lokalderbyet endte med 3-2 seier for hjemmelaget, noe som gjør at klubben er ubeseiret på eget gress på de siste fire kampene. Allerede etter tre minutter var spilt gikk Nardo opp i ledelse 1-0 ved Reda Chikh, og like etter fikk hjemmelaget en ny sjanse på straffe som RBK-keeper Hagensen redder. Over i 2. omgang øker Jakob Rømo Skille til 2-0 i det 49. minutt. NFK fortsatte å produsere , men plutselig rotes det til og Audun Engen Vik reduserer til 2-1. I det 86. minutt gjør innbytter Øyvind Haugen en kjempejobb og får servert kula til Rømo Skille og han putter sitt andre og det sto dermed 3-1 NFK . På overtid reduserer Tømmerås til 3-2 , før dommer blåser av og NFK vinner 3-2 i Nissekollen.