Sikret tre nye poeng

(Foto: Thomas Karlsen/Karslen Foto)

Det ble ingen stor kamp fra noen av lagene i lørdagens oppgjør mellom Nardo og Kolstad i Norsk Tipping-ligaen. Hjemmelaget fikk uttelling allerede etter tre minutter var spilt, og etter det ble det liksom aldri noen nerve i oppgjøret.

En kontrollert seier for Nardos A-lag herrer lørdag mot Kolstad hvor det var Jonas Strand som satte standaren i det fjerde spilleminutt. 1-0 til hjemmelaget, og det sto seg omgangen ut.

Det gikk nærmere tjue minutter av den andre omgangen før Nardo økte ledelsen til 2-0 ved Simen Egge Nestaker.

Simen Egge Nestaker økte ledelsen til 2-0 i det 63. minutt. (Foto: Thomas Karlsen/Karslen Foto)

All tvil ble satt til side i det 80. minutt da Pål Even Heggelund satte spikeren i kista med sin 3-0 scoring, noe som til slutt ble resultatet etter dommer Anders Husøy fra Astor Fotballklubb blåste sluttsignalet.

Hvert av lagene fikk to gule kort i løpet av kampen.

Kommende helg spiller Nardo på bortebane mot Innstranda som ligger nest nederst på tabellen. Nardo innehar fortsatt tredjeplassen, seks poeng bak Byåsen Toppfotball på andreplass og hele seksten poeng bak suverene Junkeren som troner på topp. Strindheim ligger på fjerdeplass, fem poeng bak Nardo FK.