Revansje mot byrivalen

Lørdag var det klart for bortekamp mot byrival Freidig for Utleira Futsal, en kamp som ble både jevn og tøff med sjanser til begge lag. Etter en målløs første omgang satt seieren langt inne for gjestene.

Utleira fikk revansje etter tapet på hjemmebane i januar etter to mål i andre omgang av Sindre Welo og Oskar Andreassen Jr. Kampen var jevn og tøff med sjanser til begge lag, men strålende keeperarbeid av Sondre Enlid gjorde at det skulle holde selv om Utleira ikke scoret så mange mål selv.

Det tok altså en halv time av lørdagens oppgjør før ballen fant veien i nettet for Utleira, og det skjedde etter en dødball som Sindre Welo fikk styrt i mål. Andreassen økte til 0-2 som også ble sluttresultatet.

Neste seriekamper for Utleira er årets to siste hjemmekamper om to uker når Vesterålen Futsal og KFUM Oslo gjester Utleirahallen.

Utleira Futsal ligger nå på en fjerdeplass på tabellen med 16 poeng, seks poeng bak serieleder FC Hulløy Bodø. Vesterålen som kommer på besøk om fjorten dager puster Bodølaget i nakken bare ett poeng bak.